Skip to content

Alliansen tar ansvar

maj 5, 2010

Ja i höst är det val, ett viktigt val, ett val för framtiden. Det är i höst vi väljer väg. Ska vi fortsätt på den vägen som Alliansen börjat gå på eller ska vi gå tillbaka.

Vi har haft några tuffa år med en internationell finanskris som påverkat även Sverige, från vissa håll kan jag tycka att det låter som om det är Alliansens fel. Att de borgliga skyller på finanskrisen men Sverige har klarat sig riktigt bra och jag är personligen övertygad om att det till stor del beror på den politik som Alliansen bedrivit. Därför gör det mig så frustrerad när man målar upp en bild av motsatsen.

Visst ser ser det nu något ljusare ut men faran är  inte över och det gäller att vi fortsätter att satsa på jobben och välfärden. Vi måste satsa på jobben för att säkra vår gemensamma välfärd. Det är trygghet att kunna gå till jobbet och det är trygghet att kunna betala sina räkningar på sin lön.

Alliansens politik handlar om ledarskap, att våga fatta beslut, att arbeta för ett Sverige som håller samman, en politik där man ser varje enskild människa, dess potential och talang. Alla kan bidra med något och behövs.

Vi tror på Sverige. Tillsammans kan vi bygga en bättre framtid.

Läs mer om vad vi i Alliansen vill och bli del av vår valrörelse för ett bättre Sverige på alliansen.se

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: