Skip to content

Morgonstund har guld i mun

maj 28, 2010

När jag vaknade lyste solen som guld på hustaken, vindstilla och en blå himmel (dock ganska kylslaget, 4 grader bara). Runt omkring blommar fruktträden och har den där särskilda ljusgröna lystern som nyutslagna blad har. Hängde en maskin tvätt utomhus och gav mig ut och sprang. Det kan man kalla en fin start på dagen. För att förgylla den ytterligare så går alliansen om de rödgröna i en opinionsundersökning, kan läsa om detta i DN

”Omsvängningen har skett under en månad då oron för en ny finanskris ökat samtidigt som de rödgröna partierna synts extra mycket i medierna. Partierna har lagt fram sitt budgetalternativ och Vänsterpartiet och Miljöpartiet har haft kongresser. Det har lett till en intensiv debatt om frågor som bensinskatter, fastighetsskatt och Förbifart Stockholm.

– Den rödgröna politiken har tydliggjorts. Och det har lett till en mobilisering bland de borgerliga väljarna bakom sina partier, och en demobilisering bland de rödgröna partiernas väljare, säger Synovates opinionsanalytiker Nicklas Källebring.”

Ja det är trevligt slut på veckan, önskar en trevlig fredag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: