Hoppa till innehåll

Hemma och söndag

januari 30, 2011

Sitter i soffan, småsurfar lite och tittar på vad folk pratar om på Facebook och Twitter. Solen strålar utanför fönstret, ett riktigt promenadväder.

Igår körde jag hem från Norrköping, man är lite mör i kroppen efter flera timmars körning. Brukar ta tåget, gillar tåget då man kan läsa, sova eller bara sitta och filosofera men tåget skulle vara uppe 9:25 och partifullmäktige startade 9:30. Hade jag känt att jag kunnat lita på SJ hade jag nog tagit tåget och kommit ett par minuter sent men nu litade jag inte riktigt på att tåget skulle vara i tid och jag kände att det var bättre att ta bilen.

Det har varit trevliga dagar i Norrköping och jag har träffat många bra Kristdemokrater. Över tusen personer slöt upp och det tycker jag är bra utfall.

På väg hem ringde maken och vi samordnade så jag kunde hämta pizzor på vägen hem, ibland är det nice att göra det lite enkelt för sig. När jag kom in innanför dörren möttes jag av synen av ett skinande rent hem och min underbara lilla familj. Kan man få ett bättre mottagande?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: