Hoppa till innehåll

en måndag i mitt liv

april 11, 2011

Sitter och läser handlingar, har läst kommunstyrelsens arbetsutskott (en rejäl lunta den här gången) och håller just nu på med fullmäktiges handlingar. Fullmäktige har vi inte förrän nästa vecka så det känns riktigt fint att vara ute i så här god tid. Utanför fönstret lyser solen för fullt och termometern står på 10 grader.

Lite senare bär det iväg på veckomöte med övriga gruppledare inom alliansen därefter ett föredrag om förnyelsebar energi i Ullareds bygdegård kl 19.

Föredragshållare är Bengt-Erik Löfgren från ÄFAB, som kommer att prata om klimatåtgärder – miljö och systemlösningar. Bengt-Erik Löfgren har mer än 20 års erfarenhet av att dimensionera och testa bioenergiteknik. Han är en av landets flitigare föreläsare inom vedeldning, pellets och spannmålsteknik och han sitter med i många nationella och internationella arbetsgrupper inom småskalig bioenergiteknik. Företaget är därmed att betrakta som ett nationellt- och regionalt utvecklingsbolag för både små och stora företag i nära samverkan med både myndigheter, universitet/ högskolor och konsumentintressen. ÄFAB har idag ett nära samarbete med flertalet av marknadens tillverkande företag inom ved-, spannmål- och pelletseldningsteknik. Företaget genomför tester och utvecklingsarbeten åt både branschföretag och myndigheter.

Imorgon ska jag på Brandskyddsdag i Falkenberg, därefter är det budgetramgenomgång inför ksau.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: